centralspirit fake watches

Projek Dalam Pembinaan

NEW PROJECT UNDER CONSTRUCTION
PROJECT LOCATION   : TAMAN DESA BUKIT PERMATA BUKIT KAPAR
PROJECT STATUS       : OPEN FOR REGISTRATION
PROJECT DETAILS
Projek perumahan Taman Desa Bukit Permata berlokasi di Jalan Paya Barat, Bukit Kapar. Mengandungi  40 unit rumah jenis teres setingkat yang mempunyai dua versi berbeza disebabkan keluasan tanah yang berbeza dan berlainan harga dari segi jualan.
Untuk keluasan  tanah berukuran tanah dari 18 kaki x 90 kaki, 4 bilik 2 bilik air, harga jualan dibuka dari RM315,800.
Manakala untuk unit berkeluasan dari 18 kaki x 75  kaki, 4 bilik 2 bilik air harga jualan dibuka dari RM298,800.
Dimajukan oleh pemaju Armada Bayu Sdn Bhd.
Lokasi yang  strategik dan pesat membangun serta berhampiran dengan kawasan – kawsan berstatus elit seperti Setia Alam, Puncak Alam dan Pusat Bandaraya Shah Alam. Menawarkan akses mudah ke  destinasi – destinasi utama melalui jaringan jalanraya dan lebuhraya yang mudah. Pelbagai  kemudahan fasiliti sedia ada seperti sekolah, masjid, pasaraya, serta pusat kesihatan sedia dinikmati hanya beberapa minit ke destinasi. Terletak berdekatan dengan institut pengajian tinggi seperti Universiti Teknologi Mara Kampus Puncak Alam / Shah Alam (UITM) dan Universiti Industri Selangor Kampus Bestari Jaya / Shah Alam (UNISEL). Akses mudah ke Pusat Bandar Kuala Lumpur, Shah Alam, Damansara  dan sekitar kawasan Lembah Klang melalui lebuhraya NKVE, GUTHRIE dan LATAR.

-STATUS PROJEK 14/3/2017
-DIBUKA UNTUK PENDAFTARAN
-PROSES PERMOHONAN PINJAMAN PERUMAHAN UNTUK PEMBELI
___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


NEW PROJECT UNDER CONSTRUCTION
PROJECT LOCATION        : SEMI –  D SETINGKAT TAMAN SATRIA JALAN MELATI BATU 10 KEBUN BARU
PROJECT STATUS            : SOLD OUT
PROJECT DETAILS
Projek perumahan Taman Satria Jalan Melati Batu 10 Kebun Bharu Telok Panglima Garang.  Mengandungi 27 unit rumah  berkembar  setingkat berkeluasan 35 x 78  4 bilik tidur 2 bilik air dan 2 unit rumah banglo setingkat berkeluasan 52 x 78  4 bilik tidur 2 bilik air. Harga jualan untuk seunit rumah berkembar setingkat dijual dari RM290,800 manakala harga jualan untuk seunit rumah banglo setingkat  dijual dari RM470,800.  Dimajukan oleh pemaju  Armada Bayu Sdn Bhd. Bedekatan dengan Bandar RimBayu yang kini sedang dalam pembinaan. Akses mudah ke laluan lebuh raya utama seperti 25 minit ke Putrajaya melalui  Lebuhraya SKVE, 20 minit ke pusat Bandar Shah Alam melalui Lebuhraya LKSA, 40 minit ke pusat Bandaraya Kuala Lumpur melalui Lebuhraya KESAS. Kemudahan infrastruktur dan kemudahan awam sedia ada seperti Masjid, Hospital Besar Tengku Ampuan Rahimah, Sekolah, Balai Polis, Pasaraya Mini, dan Pusat Membeli Belah AEON terbesar di Bukit Tinggi Klang.

- STATUS PROGRES PROJEK  14/03/2017
- PROGRES MELEPA LUAR DAN DAN DALAM BANGUNAN
- PROGRES MENYIAPKAN INFRASTRUKTUR KESELURUHAN KAWASAN TAMAN PERUMAHAN                                                                                              ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

NEW PROJECT UNDER  CONSTRUCTION
PROJECT LOCATION   : TAMAN BENTARA III JALAN PUNAI BATU 9 KEBUN BARU
PROJECT  STATUS      :  SOLD OUT
PROJECT DETAILS
Projek  perumahan  Taman Bentara III. Lokasi Jalan Punai Batu 9 Kebun Baru, Telok Panglima Garang. Berhampiran  dengan Bandar RIMBAYU (IJM LAND)  yang kini sedang dibina.Lokasi yang semakin membangun dan  starategik yang mempunyai fasiliti sedia ada seperti Sekolah Rendah & Menengah Kebun Baru, Klinik, Pejabat Pos dan kawasan industri zon bebas cukai Telok Panglima Garang.Mengandungi 20 unit rumah berkembar setingkat berkeluasan dari 38 kaki x 69 kaki, 4 bilik tidur 2 bilik air dan 10 unit rumah teres setingkat berkeluasan dari 20 kaki x 65 kaki, 4 bilik tidur 2 bilik air.Harga jualan untuk sebuah unit rumah berkembar dijual dari RM339,800 manakala harga jualan bagi sebuah unit rumah teres setingkat dijual dari harga  RM250,800. Dimajukan oleh Pemaju Armada Bayu Sdn Bhd.Akses mudah untuk ke pusat Bandar Shah Alam, Subang Jaya, Puchong, Petaling Jaya  melalui  jalinan Lebuhraya  KESAS, LKSA, LDP dan NPE. Lebuhraya SKVE  boleh digunakan sebagai  alternatif sekiranya menuju  ke Putrajaya,Cyberjaya, Bangi dan Sepang.

-STATUS PROGRES PROJEK 14 /03/2017

-PROGRES MELEPA LUAR DAN DALAM  BANGUNAN
-PROGRES MENGIKAT BATU UNTUK KESELURUHAN BANGUNAN
-PROGES PEMASANGAN BUMBUNG UNTUK BANGUNAN

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


NEW PROJECT UNDER CONSTRUCTION
PROJECT LOCATION    :  JALAN BALAM BATU 9 KEBUN BARU TAMAN ALAM SUTERA
PROJECT STATUS        :  SOLD OUT
PROJECT DETAILS

Projek perumahan  Semi – D  Setingkat Taman Alam Sutera Jalan Balam Batu 9 Kebun  Bharu  Telok Panglima Garang. Mengandungi   12 unit Semi  – D setingkat berkonsepkan banglo berkeluasan 35 x 80, 4 bilik 2 bilik air dan  1 unit Banglo  Setingkat berkeluasan 50 x 80, 4 bilik tidur 2 bilik air. Harga jualan untuk unit  Semi – D  Setingkat dari RM280,000 dan harga jualan untuk Banglo Setingkat dari RM380,000. Dimajukan oleh pihak  Pemaju RasNiaga Builders Sdn  Bhd. Memulakan pembinaan pada pertengahan 2014 dan sedang melakukan kerja – kerja menaikkan bangunan bagi keseluruhan unit. Taman Alam Sutera yang berlokasi strategik menawarkan akses – akses mudah ke  jaringan lebuhraya – lebuhraya utama yang lengkap.  Kemudahan – kemudahan asas sedia ada yang berhampiran Taman Alam Sutera berhampiran  dengan Sekolah & Menengah Batu 9 Kebun Bharu, Masjid, Pusat Membeli Belah Aeon Jusco Bukit  Tinggi Klang dan Pusat Industri Telok Panglima Garang. Akses jaringan lejuhraya yang berdekatan Taman Alam Sutera adalah seperti Lebuhraya SKVE, Lebuhraya KESAS, Lebuhraya LKSA dan berhampiran  Projek Bandar RIMBAYU yang kini sedang dalam pembinaan.

-STATUS TERKINI 14/03/2017
-PROGRESS PEMASANGAN BUMBUNG
-PROGRESS PEMASANGAN PAIP DIDALAM BANGUNAN
-PROGRESS PEMASANGAN KABEL
-PROGRESS KERJA-KERJA MELEPA LUAR DAN DALAM BANGUNAN
____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


TAMAN SEMENTA PERMAI RUMAH BERKEMBAR SETINGKAT

Projek Perumahan Semi – D Setingkat Taman Sementa Permai Batu 8 Sementa , Klang . Mengandungi  34 unit Semi – D berkeluasan 30 x79, 34 x 79, 36 x 79. 4 bilik 2 bilik air. Harga jualan untuk unit  Semi – D  Setingkat dari RM340,800. Dimajukan oleh pihak  Pemaju Kelisa Asli  Sdn  Bhd. Progres terkini Taman Sementa Permai  sedang  menyiapkan kerja – kerja pemasangan  siling,lantai jubin seramik dalam rumah, pagar keliling rumah dan infrastruktur  keseluruhan taman.  Taman Sementa Permai  yang berlokasi strategik menawarkan akses – akses mudah ke  jaringan Projek perumahan  Semi – D  Setingkat Taman Sementa Permai  Jalan Balam Batu 9 Jalan Lapis 3 lebuhraya – lebuhraya utama yang lengkap.  Kemudahan – kemudahan asas sedia ada yang berhampiran Taman Sementa Permai  berhampiran  dengan Sekolah & Menengah Kampung Sementa, Masjid, Pusat Membeli Setia Alam City Mall dan Pusat Industri Bukit Raja dan Bandaraya Shah Alam. Akses jaringan lebuhraya yang berdekatan Taman Sementa Permai adalah seperti Lebuhraya LATAR, Lebuhraya NKVE, Lebuhraya FEDERAL dan berhampiran  Aman Perdana Meru Klang. Untuk makluman kesemua unit telah habis dijual tetapi sekiranya ada kekosongan pihak kami akan membuat pemberitahuan.

fake rolex watches