PROJEK SEMASA/TERKINI

TAMAN SEMENTA PERMAI

Taman Sementa Permai Semi-D Setingkat  berkeluasan dari 30 X 79 , 34 X 79 dan 36 x 79,  4 Bilik 2 Bilik Air kini dibuka untuk jualan.  Harga Jualan dari RM310,000.00. Projek Pemajuan Kelisa Asli Sdn Bhd ini mempunyai 34unit dan baki unit untuk jualan adalah terhad. Projek dalam pembinaan ini telah mencapai PROGRESS 75% PEMBINAAN. Lokasi berdekatan Bandar Klang, Bandar Bukit Raja, Taman Aman Perdana, Setia Alam, Sungai Kapar ini berkedudukan strategik dimana terdapat banyak kemudahan awam dan insfrastruktur  yang ada. Berhampiran  Sekolah, Masjid, Perhentian Bas, Kompleks Membeli Belah Giant, Jaya Jusco Bukit Raja, Klang Parade, Klang sentral serta Setia Alam City Mall, Kemudahan Lebuhraya-lebuhraya utama seperti Federal Highway, LKSA Highway, Shapadu Highway Guthrie Highway menjadikan perjalanan mudah ke Utara serta Selatan.

TAMAN MELATI BATU 10 JALAN KEBUN BARU

~PENDAFTARAN DITUTUP UNTUK SEMENTARA SEHINGGA DIBERITAHU~

Taman Melati kini di buka untuk pendaftaran. Projek ini merangkumi 2 Unit Banglo Setingkat dan 27 unit  Semi-D Setingkat berkeluasan 35 x 79 dengan  4 Bilik 2 Bilik Air,  satu lagi projek yang dimajukan oleh Armada Bayu Sdn.Bhd. Kedudukan lokasi di Jalan Melati Batu 10 Jalan Kebun Baharu ini berharga dari RM245,000.00. Laluan mudah Leburaya Klang Banting, Lebuhraya SKVE melalui Tanjong DuaBelas, Lebuhraya LKSA, Lebuhraya KESAS untuk ke Putra Jaya, Petaling Jaya, Kuala Lumpur. Kemudahan infrastruktur dan kemudahan awam sedia ada seperti Masjid, Hospital Besar Tengku Ampuan Rahimah, Sekolah, Balai Polis, Pasaraya Mini, dan Pusat Membeli Belah AEON terbesar di Bukit Tinggi Klang.

TAMAN VISTANA IMPIAN 2

Taman Vistana Impian 2, 20 unit Banglo 2 tingkat berkeluasan dari 48 X 84, harga jualan dari RM500,000.00, 4 bilik 3 bilik air, adalah projek yang diusahakan oleh Brickland Properties Sdn. Bhd.  Berlokasi di Jalan Bukit Kerayong, Bukit Kapar, Meru. Projek yang berhampiran Sekolah, Masjid, UITM Puncak Alam, Pekan Meru, Klang Sentral, Puncak Alam, Aman Perdana, Giant dan Tesco Setia Alam, Laluan mudah ke Shah Alam, Damansara, Kuala Lumpur melalui  Lebuhraya NKVE, Lebuhraya LATAR, laluan melalaui Lebuhraya Federal.

BANGLO SETINGKAT SUNGAI MERAB, BANGI

Banglo setingkat Sungai Merab Bangi keluasan 58 x 72, harga jualan dari RM550,000 .5 bilik 2bilik  air (1 utility) ,gabungan klasik dan moden, adalah projek dari Tasik Rezeki Sdn Bhd, 10 unit rmah sahaja yang dibuka untuk jualan,  Ini adalah lakaran sebenar rumah.Lokasi Sungai Merab Luar, Bangi, Jalan Haji Yusof, Tapak projek bersebelahan Taman Pesona Mekar Sungai Merab Luar.  Berdekatan dengan Presint 14 Putrajaya, Alamanda, Lebuh Raya Utara Selatan dan kemudahan asas Sekolah,Masjid ,rumah kedai. Dibuka  untuk tempahan  kepada mereka yang berminat.

SETIA ALAM RESIDENCE@BANGI

Projek ekslusif dari Novarix Sdn Bhd. Projek Semi-D 2 Tingkat, 5 Bilik 3 Bilik Air ini berkeluasan dari           39 x 68 ini berharga dari RM550,000.00 (tertakluk pada saiz tanah).  Projek 20Unit semi-D  berkonsep moden ini mempunyai ruang tamu yang besar, bilik tetamu, ruangan keluarga  dan 4 bilik di tingkat 1 serta ruangan bilik yang luas untuk bilik utama.  Lokasi yang strategik di Sg Merab berdekatan Kg Teras Jernang, Bukit Sentosa, berhampiran Bandar Baru Bangi, UKM Bangi dan Putra Jaya  Kemudahan seperti Sekolah, Masjid, Hospital, Pam Minyak, Kompleks-Kompleks Kerajaan serta  Kolej-Kolej adalah berdekatan. Laluan mudah  Highway Utara-Selatan, Highway PLUS dan laluan mudah dari tol Bangi. Akan di buka pusat membeli-belah terbesar di Bandar Baru Bangi yang kini dalam perancangan pembinaan. ~PENDAFTARAN KINI DIBUKA~

TAMAN ARMADA 3

Taman Armada 3, Jalan Kebun Sec29 Shah Alam, berkeluasan dari 37 X 78, Harga jualan dari RM 330,800.00,  24 unit Rumah Semi-D setingkat mengandungi 4 Bilik 2 Bilik Air. Projek dari Armada Bayu Sdn. Bhd. Projek dijangka bermula pada pertengahan 2014 dan dijangka siap pada 2016. Berdekatan pasaraya Econsave, AEON Big, RIMBAYU(IJM LAND), Lebuhraya KESAS, Masjid, Sekolah dan  kemudahan asas yg  mudah. Hanya 25 minit perjalanan ke Putrajaya melalui SKVE Highway, 20 minit perjalanan ke Shah Alam LKSA Highway dan exit mudah ke leburaya-lebuhraya utama.

TAMAN VISTANA IMPIAN

Taman Vistana Impian ,Semi D 2tingkat berkeluasan dari38x69 hingga 38×79,,harga jualan dari RM430,000.00, 5 bilik 3bilikair,Projek baru daripada Brickland properties Sdn Bhd. Mengandungi 30 unit Semi D 2tingkat..Lokasi Jalan Iskandar berhampiran,Sekolah Masjid,UITM Puncak Alam, Pekan Meru,Klang Sentral,Puncak Alam,Aman Perdana,Giant dan Tesco Setia Alam,Excess mudah ke Shah Alam ,Damansara,Kuala Lumpur,melalui  NKVE Highway,LATAR Highway dan kemudahan asas sedia ada. Masih dibuka untuk jualan kepada yang berkelayakan.